Welcome to Avis

Aanmelden voor Avis Preferred

U aanmelden voor Avis Preferred heeft vele voordelen. Zo bespaart u tijd doordat al het benodigde papierwerk al van tevoren is ingevuld, heeft u toegang tot de snelle Priority Service-balies en hoeft u geen handtekening te zetten. Uiteraard kunt u ook parkeren op de beste parkeerplaatsen en kunt u bij meer dan honderd partners frequenttraveller-punten verzamelen. Velden met een * zijn verplicht voor het aanmelden voor Avis Preferred. Zonder de vereiste gegevens kan Avis uw Avis Preferred-account niet aanmaken. Zie ons privacybeleid voor informatie over het inzien of wijzigen van uw persoonlijke gegevens. Avis Budget Autoverhuur b.v. (KvK-nummer 331 290 79) is gevestigd op Louis Armstrongweg 4, 1311 RK Almere.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Toon opties formulier
Dhr. selecteren om de lijst te openen
Geboortedatum* ? - Voer uw geboortedatum in de volgende opmaak in: DD/MM/JJJJ

Voer uw geboortedatum in

DD selecteren om de lijst te openen Maand selecteren om de lijst te openen JJ selecteren om de lijst te openen

Door uw rijbewijsnummer op te slaan in ons systeem, kunnen wij de wachttijd op de verhuurlocatie aanzienlijk verlagen. Dit doen wij door het papierwerk al voor te bereiden, zodat dit klaar ligt bij het ophalen van uw voertuig. Deze gegevens worden niet voor andere zaken gebruikt of met derden gedeeld.

United Kingdom select to open the list

Contactgegevens

Toon opties formulier

Door uw contactgegevens bij te werken wordt het mogelijk te stijgen in Avis Preferred-niveaus en kunt u de voordelen claimen waar u recht op heeft. Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief om vouchers, de nieuwste aanbiedingen en vele voordelen te ontvangen.

Mobiele telefoonnummer*
NL selecteren om de lijst te openen

Factuurgegevens

Toon opties formulier

Door uw creditcardgegevens op te slaan in ons systeem, kunnen wij de wachttijd op de verhuurlocatie aanzienlijk verlagen. Dit doen wij door het papierwerk al voor te bereiden, zodat dit klaar ligt bij het ophalen van uw voertuig. Deze gegevens worden niet voor andere zaken gebruikt of met derden gedeeld.

VISA MasterCard American Express Diners International
Visa selecteren om de lijst te openen
Vervaldatum* Maand selecteren om de lijst te openen JJ selecteren om de lijst te openen
NL selecteren om de lijst te openen

Wachtwoord aanmaken

Toon opties formulier

Gebruik minimaal acht tekens, met minimaal één hoofdletter, één kleine letter, een getal en een speciaal teken.

Ik accepteer de algemene voorwaarden